Nederlands Nederlands
 0418-561564
REPARATIE
Ons machinepark is behoorlijk uitge­breid zodat alle voor­komende revisie­werkzaam­heden in onze eigen werk­plaats snel en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.
MOTOREN
Onze showroom is altijd ruim gevuld met klassieke Harley-Davidson motoren. Staat er op dit moment de Harley-Davidson van uw dromen er niet bij laat het dan aan ons weten en neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw zoektocht.
ONDERDELEN
Ruim assortiment OEM onderdelen uit voorraad leverbaar voor de klassieke Harley-Davidson van 1925 t/m 1990. Zadels en tassen naar origineel model. Gespecialiseerd in onderdelen voor de WL750/45. Postorder verzending is mogelijk.
RESTAURATIE
Onze mogelijkheden voor restauratie zijn onbegrensd als het uw dierbare Harley-Davidson betreft.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van Harley-Davidson restauratie bied oplos­singen voor alle voorkomende problemen.

Welkom op de site van Hoekstra Classics - Harley-Davidson Classics.
Het adres voor reparatie, restauratie en een ruim assortiment onderdelen voor uw Harley-Davidson Classic.
Mocht u al jaren op zoek zijn naar een mooie klassieke Harley-Davidson, maar deze nog steeds niet gevonden hebben, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag met zoeken naar de motorfiets van uw dromen.
Wij verkopen en onderhouden niet alleen Harley-Davidson Classics, maar zijn ook de juiste partner voor restauratie en revisie van uw klassieke Harley-Davidson motorfiets.

COPYRIGHT © 2024 HOEKSTRA CLASSICS | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.