Nederlands Nederlands
 0418-561564
REPARATIE
Ons machinepark is behoorlijk uitge­breid zodat alle voor­komende revisie­werkzaam­heden in onze eigen werk­plaats snel en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.
MOTOREN
Onze showroom is altijd ruim gevuld met klassieke Harley Davidson motoren. Staat er op dit moment de Harley Davidson van uw dromen er niet bij laat het dan aan ons weten en neem contact met ons op en wij helpen u verder met uw zoektocht.
ONDERDELEN
Ruim assortiment OEM onderdelen uit voorraad leverbaar voor de klassieke Harley Davidson van 1925 t/m 1990. Zadels en tassen naar origineel model. Gespecialiseerd in onderdelen voor de WL750/45. Postorder verzending is mogelijk.
RESTAURATIE
Onze mogelijkheden voor restauratie zijn onbegrensd als het uw dierbare Harley Davidson betreft.
Onze jarenlange ervaring op het gebied van Harley Davidson restauratie bied oplos­singen voor alle voorkomende problemen.

Welkom op de site van Hoekstra Classics - Harley Davidson Classics.
Het adres voor reparatie, restauratie en een ruim assortiment onderdelen voor uw Harley Davidson Classic.
Mocht u al jaren op zoek zijn naar een mooie klassieke Harley Davidson, maar deze nog steeds niet gevonden hebben, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag met zoeken naar de motorfiets van uw dromen.
Wij verkopen en onderhouden niet alleen Harley Davidson Classics, maar zijn ook de juiste partner voor restauratie en revisie van uw klassieke Harley Davidson motorfiets.

COPYRIGHT © 2017 HOEKSTRA CLASSICS | DESIGN, DEVELOPMENT AND HOSTING: NETANDMORE.NL ROTTERDAM.